plan Aa

creëert ruimte en tijd!

plan Aa

organiseert en structureert!

plan Aa

ontzorgt!

Over Plan Aa

Wie ben ik?

Na jarenlange ervaring als secretaresse en office manager realiseerde ik me dat mijn kracht vooral zit in het organiseren en plannen, structuur aanbrengen, opschonen, overzicht creëren en archiveren. Gekoppeld aan het feit dat ik graag hulp bied aan mijn omgeving, dienstbaar en servicegericht ben ingesteld, is deze specialisatie van toegevoegde waarde in mijn baan als secretaresse.

Ik heb binnen gekeken bij veel verschillende bedrijven. Door mijn flexibele instelling pak ik zaken snel op en kan ik snel schakelen. Met een helikopter view doorzie ik de situaties. Uit de ideale combinatie van interesses en ervaring, heb ik mijn eigen bedrijf Plan Aa Office Support opgestart.

Graag help ik u op een enthousiaste manier om meer overzicht te krijgen in uw leven of op uw werk. Plan Aa kan uitkomst bieden op persoonlijke en betrouwbare wijze!
Danielle-van-Aarle

Werkwijze

Plan Aa levert werk op maat. U beslist, uw wensen en mogelijkheden vormen de basis om te komen tot een concrete opdracht.

Na telefonisch contact en/of een intakegesprek, volgt er een passende omschrijving van de werkzaamheden, een begroting met de geschatte tijd en de bijbehorende kosten en een planning van de werkzaamheden. Indien er sprake is van een langdurige opdracht, zonder duidelijke eindtijd maak ik een zo concreet mogelijke offerte. Afhankelijk van de werkzaamheden kan er op locatie of vanuit het eigen kantoor worden gewerkt.

Na de uitvoering van de opdracht of het project, volgt er een evaluatie of in overleg een vervolgtraject.

Helder en transparant, betrokken en veelzijdig: Plan Aa.