Referenties

Ziekenhuis Bernhoven Uden

“Daniëlle is een positieve, hard werkende collega. Flexibel en bereid om alle voorkomende & extra taken te verrichten. Ze maakt actief keuzes ter verbetering van de procesgang van haar werk om daarmee de juiste resultaten te behalen. Daniëlle werkt zelfstandig, maar verliest hierbij haar collega’s niet uit het oog. Boort gemakkelijk benodigde contacten en netwerken aan”.

Mieke Klerkx, Manager VE Kwaliteit en Veiligheid

Hevo Den Bosch

“HEVO heeft Daniëlle ervaren als een prettige, gedreven Management Assistent die met een praktische insteek en zeer betrokken aan de slag gaat. Ze heeft een energieke en communicatief sterke persoonlijkheid. Daniëlle onderscheidt zich door een planmatige werkinstelling en proactieve houding waardoor ze overzicht kan bewaren. Kennis van de branche van HEVO heeft ze zich snel eigen gemaakt”. “Oprecht, snel en met kwaliteit schakelen is waar Daniëlle voor ons voor staat. Ze heeft een goed oog op het bedrijf”.

Peter Woerdeman, Senior Adviseur Hevo

Tempo-Team Uitzenden Den Bosch

“Danielle heeft gewerkt als Intercedente bij Tempo-Team in Den Bosch. “Ik heb haar ervaren als een zeer betrokken, inventief en daadkrachtig persoon. Danielle heeft in haar werk een grote bijdrage geleverd aan het succesvoller maken van mensen en organisaties. Enerzijds door met de klant mee te denken en flexibiliteits verbeterende HR oplossingen aan te dragen en anderzijds door zich volledig in te zetten om de juiste match te maken voor de flexkracht. Hierbij heeft Danielle laten zien dat ze doorzettingsvermogen heeft, resultaatgericht is ingesteld en over een grote mate van zelfstandigheid beschikt”.

Sonja van Dijk, Manager Tempo-Team

Ziekenhuis Bernhoven Uden

“Danielle heeft voor me gewerkt als managementassistente in Ziekenhuis Bernhoven. Kenmerk van deze werkomgeving is dat deze hectisch is en dat van een managementassistentes wordt verwacht dat zij duizendpoten zijn. Danielle wist zich snel in te werken en pakte alle vragen op die ze tegen kwam. Verder viel op dat ze in een korte tijd een breed netwerk had weten op te bouwen binnen, maar deels ook met samenwerkingspartners buiten, de organisatie. Uitwerking van opdrachten was altijd naar tevredenheid. Daarnaast kan Danielle goed zelfstandig werken, ook in een drukke en bewegende organisatie”.

Maarten Wiggers de Vries, Manager Bedrijfsvoering Ziekenhuis Bernhoven